Alle schrijfwedstrijden op de pagina's Brieven, Thema's en Monumenten blijven open voor nieuwe bijdragen. 

Als je een bijdrage van jezelf wilt uploaden, kun je onder 'register' een profiel aanmaken. We verzoeken je hierbij om allereerst onze huisregels en algemene voorwaarden te lezen, en voor akkoord te verklaren.

Na het inloggen, kun je onder 'Schrijven' de gewenste categorie kiezen. Vul de titel in en kopieer je stuk naar het grote witte veld, liefst via het kleinere veld om ongewenste opmaakcodes te filteren. Je moet dan wel in het grotere veld alinea's en dergelijke herstellen. Alvast dank daarvoor. Klik dan onderaan op 'insert' en je hebt je bijdrage online gepubliceerd. 

Probeer je bij je uploads te beperken tot 1000 woorden, maar als je een doorlopend verhaal hebt, kun je het bijvoorbeeld in delen uploaden om een online feuilleton te creëren. 

Helaas ondervinden sommige bezoekers problemen bij het uploaden als zij bepaalde versies van Windows Explorer gebruiken. Wij kunnen dat op dit moment niet verhelpen. Als je Google Chrome of Safari of wellicht ook andere browsers gebruikt, gaat het over het algemeen beter.
Ook Gmail doet niet altijd wat wij zouden willen. Als je na je registratie niet direct een bevestigingslink krijgt, zit deze waarschijnlijk in je spambox.  


Bij vragen, technische storingen of het verliezen van je inlog naam en/of wachtwoord,
kun je een email sturen naar info@monumentoflife.com
Je ontvangt binnen 24 uur een antwoord.